Πώς να τον κάνεις να σε χωρίσει σε 8 απλά βήματα


Αποφάσισες λοιπόν να χωρίσεις τον φίλο σου για τους δικούς σου λόγους (95% πιθανότατα γιατί έχεις βρει κάτι άλλο). Καμιά  φορά ο χωρισμός είναι πιο δύσκολος απ΄ότι τον φανταζόμασταν και η όλη κατάσταση είναι απλά άβολη και θέλουμε να τελειώνουμε με αυτήν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αυτό, τις περισσότερες φορές, συμβαίνει επειδή δε θέλουμε να πληγώσουμε τα αισθήματα του άλλου αλλά προφανώς ούτε και τα δικά μας. Ακόμα κι΄αν είναι δικιά μας η απόφαση να χωρίσουμε δεν είναι κάτι το απλό για να πούμε και ούτε κάτι που εμείς οι ίδιοι θα ξεπεράσουμε εύκολα.

 

Φυσικά για ένα χωρισμό που τον επιδιώκεις εσύ α) δε θες να βγεις εσύ η κακιά που βάζει ένα τέλος στη σχέση σας β) δε θες να φανεί ότι τον βαρέθηκες ή δεν είσαι ερωτευμένη πια μαζί του, για να μην τον στεναχωρήσεις γ) του το είχες πει εσύ επανειλημμένα να χωρίσετε αλλά αυτός δε σε άφηνε με τίποτα να φύγεις, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τον αφήσεις γιατί έχεις ακόμα κάποια x συναισθήματα γι΄αυτόν. Στην δεύτερη και την τρίτη περίπτωση το καλύτερο που έχεις να κάνει είναι να του πεις ξεκάθαρα τι νιώθεις γι΄αυτόν, και το λόγο για τον οποίο θέλεις να χωρίσετε. Γιατί έτσι κι΄αλλιώς και να τον κάνεις να σε χωρίσει θα τον πληγώσεις και θα βάλεις ένα άσχημο τέλος στη σχέση σας, κάνοντας τον να πιστεύει ότι αυτός έφταιξε. Στη συνέχεια θα νιώσει τύψεις και θα έρθει μετά από καμιά εβδομάδα μετανιωμένος και υποσχόμενος ότι θα σου δώσει τα πάντα. Σε μια σχέση όμως που δε κράτησε καιρό και δεν έχουν δημιουργηθεί “έντονα συναισθήματα” και που θες να βγει αυτός ο κακός της υπόθεσης, μπορείς ν΄ακολουθήσεις τα παρακάτω και πίστεψε με ούτε λεπτό δε θ΄αντέξει……..μαζί σου

ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

1. Γίνε γκρινιάρα όλο το 24ωρο..Να παραπονιέσαι δηλαδή για οποιαδήποτε ανοησία και αν κάνει. Όσο πιο πολύ γκρινιάζεις τόσο πιο πολύ θα του σπας τα νεύρα, μέχρι που να μην αντέξει άλλο την γκρίνια σου και να σε στείλει πακέτο σπιτάκι σου.

2. Ακύρωνε του συνεχώς τα ραντεβού που είχατε κανονισμένα καιρό πριν με την δικαιολογία ότι σου έφυγε η διάθεση που είχες.

3. Πλησίασε και άλλα αγόρια και μη του δίνεις ιδιαίτερη σημασία. Μη του σηκώνεις το τηλέφωνο και μην του απαντάς στα μηνύματα που θα σου στέλνει. Αδιαφορία δηλαδή στο φουλ .

4. Να είσαι απότομη μαζί του και να του απαντάς τις περισσότερες φορές με ναι και όχι.

5. Να “μισείς” αυτό που “αγαπά”. Να του υπενθυμίζεις δηλαδή πόσο χάλια παίζει η ομάδα του ή πόσο απαίσιο είναι αυτό το πουκάμισο που φορά.

6. Να μην είσαι γελαστή μαζί του και γενικά καθόλου ευδιάθετη. Όταν του μιλάς να αναφέρεσαι σε πράγματα που βαριέται ελεεινά και πολύ απλά δε τον ενδιαφέρουν (όπως για τους πρώην σου ή για την ωραία μπλούζα που είδες στα μαγαζιά)

7. Να μην του ικανοποιείς καμία σεξουαλική του ανάγκη και να του τονίσεις ότι ούτε πρόκειται να το κάνεις ποτέ. Μόνο αυτό να μην κάνεις για την ακρίβεια και θα σε χωρίσει πριν προλάβεις να πεις κύμινο.

8. Πες του ότι θες μια σοβαρή σχέση που θα οδεύει για γαμό και τουλάχιστον πέντε παιδιά. Μετά αυτός θα είναι που δε θα θέλει να κάνει σεξ μαζί σου, απλά να σε ξεφορτωθεί όσο πιο σύντομα γίνεται.

 

Έρικα

Men's fashion blogger.

Σχετικά Άρθρα

LEAVE A COMMENT

Προσφορές -80%

Προσφορές -80%

Αρθρογραφούν

Έρικα: Men's Fashion Blogger

Dr Αγγελική Κοσκερίδου - Νιάρχου: Ψυχοθεραπευτρια - Φυσικοπαθητικος

Ηρώ: Ανδρικό στυλ και ψυχολογία.

Giadesimo on Facebook

GIADESIMO BLOG

Το blog του Giadesimo eshop στο οποίο παρουσιάζουμε τις νέες μας παραλαβές και τις τελευταίες τάσεις της μόδας στο ανδρικό παπούτσι.